Kalender

Aktiviteter under året

 

Under året anordnar byalaget aktiviteter som teater, pubkvällar och andra kulturevenemang. Vi bjuder även in till årsmöte för alla medlemmar. Här kan du läsa mer om kommande evenemang. 

COVID-19

 

Vi håller oss uppdaterade av folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Coronaviruset covid-19 och planerar evenemang utifrån de restriktioner och förutsättningar som gäller. 

Följ oss på vår facebooksida för att hålla dig uppdaterad. 

söndag

4

OKT

Barnteater "Pomperipossa - en riktigt gammal tossa"

När: 2020-10-04 klockan 13:00

Plats: Medborgarhuset, Glemmingebro

Kostnad: Fri entré


Söndagen 4 oktober visas barnteatern "Pomperipossa - en riktig gammal tossa!" i Medborgarhuset. Det är begränsat antal platser och anmälan görs till biljetter@glemmingebro.euI samband med föreställningen kommer biblioteket att vara extra bemannat så att barn och föräldrar kan besöka och dessutom skaffa bibliotekskort för självservice. 

lördag

17

OKT

Vuxenteater "Uppdrag Underhållning"

När: 2020-10-17 klockan 18:00

Plats: Medborgarhuset, Glemmingebro

Kostnad: 300 kr


Lördagen 17 oktober kommer Obanteatern och håller sin föreställning "Uppdrag Underhållning" i Medborgarhuset. Till föreställningen ingår mingel och mat. Det är ett begränsat antal platser och anmälan görs till biljetter@glemmingebro.eu. Medlemskap i byalagen Glemmingebro, Hagestad, Löderup eller Ingelstorp är obligatoriskt. 

Kontakta oss

Följ oss

Hitta hit

Fotograf: Christina Ottosson Öyagarden

 © 2020 Glemminge Byalag